Tietoa meistä

Nurmeksen Savukala Oy on kolmannen polven perheyritys Nurmeksessa. Savustamme, jalostamme, valmistamme kaikki tuotteet käsityönä pienellä porukalla mutta suurella sydämellä, erilaisia kalaherkkuja arkeen ja juhlaan 60-vuoden kokemuksella. Unohtamatta pakkaamista ja omaa kylmäkuljetusta.

Järvikalat tulee Pieliseltä ja lähialueen puhtaista vesistöistä sekä kirjolohi Kainuusta. Näin saadaan tuotteille lyhyt hiilijalanjälki. Tuotteissamme ei käytetä lisäaineita.

Savustamme kaikki kalat aidolla leppäsavulla.

Toinen Kalamyymälä sijaitsee Joensuussa, Jukolanportissa Jukolankatu 19. Meiltä löytyy Jalon myllyn luomu jauhot. Lähialueen maalaiskananmunat, kalasäilykkeet, terveysmehut, karjalanpiirakat ja sultsinat. Kontion Mehun Kuohujuomat.

1. Kalastajat tuovat aamulla kalat suoraan tuotantolaitoksellemme, jossa jalostamme kalat päivän toimituksiin. Kaloistamme kirjolohi tulee Kainuusta ja ahven, kuha, hauki ja siika Pielisestä.

2. Valmistamme kaikki kalatuotteet omassa savustamossa alusta loppuun

3. Tuotteitamme löytää Nurmeksen herkkukalapuodista ja Joensuun herkkukalamyymälästä, osoitteesta Jukolankatu 19. Tuotteitamme löytää myös ympäri Pohjois Karjalaa ja Kainuuta eri ruokakaupoista. Kuljetamme valmiit tuotteet yhteistyökumppaneille omalla kalustolla, mikä takaa nopean ja luotettavan toimituksen sekä katkeamattoman kylmäketjun